Over Bellisa

/
Over Bellisa

Welkom bij Instituut Bellisa

Bij Schoonheidsinstituut Bellisa kunt u terecht voor allerlei behandelingen op maat, wij zijn gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen met producten van het merk Schrammek .

Steeds proberen wij om mee te gaan met de nieuwste trends in schoonheidsverzorging om u nog een betere service te kunnen aanbieden. Geniet van onze ontspannende verzorgingen en kom hier helemaal tot rust.

Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste zorg ik ervoor dat u steeds een professionele behandeling krijgt, alleen het beste is goed genoeg, hier wordt u volledig in de watten gelegd.

Ik kijk ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn Instituut.

Uw schoonheidspecialiste,
Lisa

Your Beauty is our Passion

Verzorging:

Instituut Bellisa is het adres voor een betaalbare huid- en gelaatsverzorging in de regio Aalter. Wij brengen jouw lichaam terug in balans, zodat je weldra straalt als nooit tevoren.

Terwijl u in de stoel ligt, krijgt uw huid alle aandacht en bieden wij de beste behandelingen met het meeste resultaat.
Voor thuis krijgt u een huidverzorgingsplan en/of kuurvoorstel die persoonlijk op uw huid is afgestemd. Op tijd stap voor stap iedere raadgeving opvolgen leidt tot een langdurig resultaat.

Hebt u last van :

  • Gevoeligheid
  • Deshydratatie
  • Pigmentvlekken
  • Onzuiverheden
  • Droge en vale huid
  • Fijne lijntjes en rimpels

Dan kunnen wij u daarin helpen en advies geven met meer dan 20 verschillende behandelingen, afhankelijk van de huidconditie en huidproblematiek.

Dan bent u in goede handen bij Instituut Bellisa!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.